Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Applausactie 2020

20 maart @ 07:30 - 08:30

Op vrijdag maart 2020 staan, voor het zevende jaar op rij,  maar liefst 200 teams over heel België tijdens de ochtendspits paraat om fietsers te belonen met een applaus. Ook de Fietsersbond afdeling Aalst doet mee! 

Met de Applausdag wil de Fietsersbond, de belangenbehartiger van alle fietsers, samen met haar Franstalige tegenhanger GRACQ de  fietsers feliciteren. Een hartverwarmend applaus voor mensen die dagelijks de fiets nemen voor woon-werkverkeer, naar school, naar de winkel… Om hen te bedanken en aan te moedigen: zij maken de keuze voor het slimste, gezondste en meest milieuvriendelijke vervoermiddel!

De Nationale Applausdag voor fietsers viert dit jaar zijn zevende verjaardag. De Applausdag startte jaren geleden in Mechelen, door de Fietsersbond Mechelen en Mechelen Klimaatstad. Al van het begin toverde het applaus een glimlach op het gezicht van elke fietser. Na tientallen Mechelse edities ging het fietsapplaus in 2014 nationaal. En elk jaar blijft het aantal teams groeien… Vorig jaar applaudisseerden 170 teams – dit jaar wordt de kaap van 200 teams gerond!

 

Waar krijgen fietsers applaus?

Bekijk de overzichtskaart met de geplande applausacties en hun initiatiefnemers over heel België. 

Ook Fietsersbond-Aalst  is van de applaus-partij om de fietsers een hart onder de riem te steken aan de Zwembadlaan/Leirekensroute. Met deze actie zet  de Fietsersbond-Aalst  fietsen op een plezante en vooral zeer positieve manier in de kijker, en vraagt  blijvende aandacht voor een duurzaam fietsbeleid.

 

PRAKTISCH:

Wanneer: vrijdag 20 maart 2020, 7u30-8u30

Waar:   Zwembadlaan (thv Zwembad) – 9300 Aalst

CONTACT: Marleen Stallaerts – 0475/611.568 – info@Fietsersbond-Aalst.be

www.fietsersbond.be/applaus2020

Gegevens

Datum:
20 maart
Tijd:
07:30 - 08:30
Evenement Categorie:

Locatie

zwembad
Zwembadlaan 2
Aalst, 9300 België
+ Google Maps

Lokale afdeling van de Fietsersbond VZW

Facebook
YouTube
YouTube