Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD: Verlichtingsactie

23 oktober 2020 @ 07:30 - 08:30

Tot onze spijt moeten wij jullie ervan op de hoogte brengen dat gezien de huidige omstandigheden jullie evenement niet kan plaatsvinden.
Dit werd beslist op de veiligheidscel van stad Aalst 20/10/2020.

Voor de evenementen die reeds goedgekeurd werden betekent dit dat de goedkeuring wordt ingetrokken.

Wij hopen samen met jullie dat we deze moeilijke tijden snel kunnen doorkomen en dat jullie evenement op een latere datum kan plaatsvinden.

**********************************

In 2020 komt er een verlichtingsactie van de Fietsersbond, dankzij een samenwerking met AXA!
Van 19 oktober tot 10 november zullen op heel wat plekken in Vlaanderen en Brussel verlichtingsteams van de Fietsersbond klaar staan in de ochtend- en avondspits. Om goed verlichte fietsers te bedanken, en om wie nog niet genoeg verlicht is, te sensibiliseren.
Want fietsers moeten, net als auto’s, zichtbaar zijn in het verkeer. Niets maakt zo zichtbaar als een goed licht. Fietsers zijn dan ook verplicht om vanaf valavond reglementaire fietslichten op hun fiets te hebben.
Bij het korter worden van de dagen in oktober, merken vele fietsers dat hun lichtjes van vorig jaar zoek zijn, dat de batterij leeg is of dat de kinderen nu plots ook fietsen en lichtjes nodig hebben. Dan brengt de actie van de Fietsersbond fietsverlichting!

Gegevens

Datum:
23 oktober 2020
Tijd:
07:30 - 08:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.fietsersbond.be/verlichtingsactie

Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram