Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Veiling: Recyclette

21 februari 2020 @ 20:00 - 23:30

Vanaf begin januari ’20 worden de eerste fiets-recycle projecten in de Gaanderij van de Academie opgesteld. De opstelling zal wekelijks uitgroeien tot de feitelijke Recyclette tentoonstelling.

Dit project sluit mooi aan in het rijtje van vorige recycle-edities, denk maar aan de vogelhuisjes en het stoelenproject van een paar jaar geleden.

Elke leerkracht is, in zijn/haar discipline, aan de slag gegaan met fietswrakken en fietsonderdelen. Sommigen hebben dit samen gedaan met de leerlingen uit hun atelier. Hierdoor ontstaat er een bonte verzameling aan kunstvormen zoals collages, schilderijen, foto’s, assemblages, enz.

Kom en ontdek deze pareltjes, week na week.

Deze expo ‘in progress’ wordt feestelijk afgesloten met een veiling op vrijdag 21 februari 2020 om 20.00 uur in de Gaanderij van de Academie.

Veilingmeester Gert Ruyssinck en zijn assistente Nele Van Hecke zorgen voor het afhameren van de Recyclette-kunstwerken.

De opbrengst van Recyclette gaat naar een klimaatbewuste actie, hier bij ons op de Academie. VZW De Verééniging zal zorgen voor de uitvoering van dit project. “Meer (groen) nieuws hierover volgt later”, aldus Jo De Backer. De bezieler van dit project.

Met dank aan De Fietserij en Cimorné voor deze samenwerking mogelijk te maken.

Iedereen van harte welkom op 21 februari om 20.00 uur in de Gaanderij van de Academie voor de veiling.

Let’s UPCYCLE & RECYCLETTE!

Gegevens

Datum:
21 februari 2020
Tijd:
20:00 - 23:30
Evenement Categorie:

Locatie

Stedelijke Academie voor Beeldende Kunst Aalst, Capucienenlaan, Aalst

Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram