Bericht aan de Aalsterse Fietshandelaren: wij wensen jullie in het daglicht te plaatsen

SAFE THE DATE 31 januari 2020
Vandaag nodigden wij de fietshandelaren uit om hun winkel in het daglicht te plaatsen bij onze volgende nieuwjaarsreceptie en houden jullie zeker op de hoogte

Moest een Aalsterse handelaar het mailtje hebben gemist, wij wensen niemand uit te sluiten, dus reageren kan via info@fietsersbond-Aalst.be

Goede middag fietsvrienden, fietshandelaren,

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij op de laatste vrijdag van januari onze nieuwjaarsreceptie (dit jaar op 31 januari 2020), en wij zouden er jullie graag bij betrekken.

We hebben deze samenkomst reeds op verschillende plaatsen georganiseerd, en hebben ook reeds verschillende fietshandelaren hierover aangesproken, maar willen zeker iedereen de kans geven zijn winkel in het daglicht te plaatsen. (sfeerbeelden van vorige jaren kan je hier even bekijken: https://www.fietsersbond-aalst.be/?s=nieuwjaarsreceptie)

Daarom vragen wij even of je tijd, plaats en mogelijkheid hebt om in jouw winkel een receptie voor ongeveer 30 personen te laten door gaan.

Wij zorgen voor hapjes, drankjes, beamer, scherm, en al het nodige. Willen jullie zelf ook iets voorstellen kan dat, maar het hoeft zeker niet, wij hebben alleen een ruimte nodig.

Zie je het zitten om mee in dit projectje te stappen en je winkelruimte één avond open te stellen voor ons horen we dit graag voor 15 november.  Hebben we meerdere kandidaten dan stellen we voor dat we dit jaar diegene nemen die als eerste reageerde, en met de anderen kijken voor de volgende jaren.

Volledig los hiervan kan je ook altijd je handelszaak op onze website voorstellen mits een korting aan onze leden toe te kennen, hiervoor kan je terecht op https://www.fietsersbond-aalst.be/fietshandelaren-die-korting-geven/

Wil je dit ook overwegen mag je ons gerust een mailtje sturen met de juiste info en wij bezorgen je een kleine affiche voor aan je uitstalraam of ingangsdeur.

 

Wij vinden jullie aanwezigheid in onze stad belangrijk, want jullie staan in voor het goed functioneren van onze fietsen.

Hopelijk hebben we dus in de toekomst zeker nog en positieve samenwerking.

 

Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram