Deelmobiliteit en hernieuwbare energie in hogere versnelling brengen

Bond Beter Leefmilieu zoekt helpende handen voor volgende dinsdag (21/02) en woensdag (22/02).

Ze zouden in en rond de woonwijk Den Tir een bevraging willen doen aan de hand van een gestructureerde vragenlijst (op papier).

Deze bevraging kadert in een project “Garage Swap” waarbij we gaan kijken hoe bij nieuwbouwprojecten zo goed mogelijk werk kan worden gemaakt van duurzame mobiliteitstoepassingen (fiets, autodelen, openbaar vervoer en combinaties van deze). Ze vertrekken hierbij vanuit de noden, gedragingen en verzuchtingen van bewoners en/of omwonenden.

20160706_Garage Swap_moviefinal from Garage Swap on Vimeo.

Bedoeling is om finaal, in samenwerking met de projectontwikkelaar en het lokale bestuur ook daadwerkelijk te komen tot aangepaste, meer duurzame mobiliteit voor de wijk.

Ze zijn nog op zoek naar helpende handen om in de wijk van deur tot deur te gaan en de vragen met de bewoners te overlopen. Er zal beide dagen ook een verantwoordelijke aanwezig zijn en die zal iedereen de nodige uitleg, instructies en tools geven voor er aan de slag kan gegaan worden.

Er wordt afgesproken op de oprit van “de kring”:

    • dinsdag om 17u30
    • woensdag om 11u00 of om 14u

Wie interesse heeft laat dit best even op voorhand weten vie info@fietsersbond-aalst.be, zodat we je in contact kunnen brengen met de verantwoordelijke van dit project.

 

Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram