Fix me up – acite voor een lift in het Heem van Schotte

zoals reeds aangekondigd op 18 september, bij autoloze zondag :

Het idee van de “Lift me Up actie” is ontstaan door de vraag om alle aanpassingen die nodig zijn om het ‘Jeugd en Verblijf Centrum Schotte’ te Aalst (Oost-Vlaanderen) toegankelijk te maken voor mindervaliden financieel te ondersteunen. Enkele gedreven ondernemers hebben zich hiervoor gekoppeld aan het enthousiasme van jonge mensen.

Fix me up.

Te winnen: een trendy fixie. Na een jarenlang verblijf in de Dender wordt deze oude koersfiets ontmanteld, gezandstraald, gelakt en geüpdatet tot een gepersonaliseerd stalen ros, en dit allemaal met de vakkundigheid van De Fietserij.

Hoe kun je de fixie winnen?
Door een extra button te kopen via de familie Jo De Backer – An Troffaes maak je niet alleen kans op de hoofdprijs maar bovendien ook op de fixie. Wil je deze trendy fiets winnen, koop dan zeker een button. Vergeet dus zeker niet de button te registreren! www.liftmeupactie.be

Nu nog extra nieuws :
De fix me up fiets is klaar en kan nog een tijdje bewonderd worden in Cimorné waar de fiets geprepareerd werd door Tom en zijn fantastisch team van de fietserij.
Vanaf dinsdag kun je ook daar een button kopen waarmee je de fiets kan winnen in het kader van de lift me up actie.

 

Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram