MFL in de Cimorné

Ook wij doen mee, en zullen 1 uur fietsen tussen 1 en 2u ’s nachts op vrijdag mogen 23 december.

Wil je ons steunen, kom supporteren, of sponsor ons via een gift op rekening nr BE24  9730 4159 4038 op naam van Fietsersbond Aalst met als mededeling MFL.

Wil je mee fietsen, het kan, max. 10 minuten.  Laat het ons weten via info@fietsersbond-aalst.be

Op 22 en 23 december zal ook Cimorné haar vlammetje bijdragen aan de Warmste Week van Studio Brussel. En dit ten voordele van 2 prachtige Aalsterse projecten die zorgen dat mensen met een beperking actief kunnen deelnemen aan sport en ontspanning. ‘Lift Me Up’, een actie om het nieuwe Jeugdcentrum Verblijf op de site Schotte toegankelijk te maken voor andersvaliden en ‘De Caspers’, een sportclub voor mensen met een beperking.

We maken het supergezellig. Op donderdag 22 december geeft Steven Van Herreweghe om 18u het startschot en vanaf dan wordt er 24 uur non-stop op onze houten wielerpiste gereden.

Motiveer je vrienden, school of collega’s !
We rekenen op jou ! Ronsel zo veel mogelijk vrienden en kom na school een paar toertjes draaien. Heb je toffe collega’s, wil je een teambuilding mét meerwaarde, dan verwachten we jou. Of vind je het zalig om in je eentje ’s nachts rondjes te bollen? Laat het ons weten.

Live DJ sets zorgen voor ambiance en ook sponsors krijgen de kans om aan de draaitafel te staan om zo hun team te motiveren! Dankzij De Bevoorrading hoef je zeker geen honger of dorst te lijden en vrijdag eindigen we met een mega wafelenbak tussen 14u en 18u.
Tussendoor kan je nog deelnemen aan het 24u ‘belotten met Pascal’ (vooraf inschrijven in de Bevoorrading) of je inschrijven voor de ontbijtshow met Stefaan De Winter.

Vooral ook omdat wij de mensen van “lift me up”  al sinds 18 september steunen.

 

Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram