Nationale applausdag op wereldfietsdag

Bedankt fietsers in Stad Aalst
Maak er een mooie #wereldfietsdag van

Op donderdag 3 juni  staan er weer maar liefst 100-tal teams over heel België tijdens de ochtendspits paraat om fietsers toe te juichen met een daverend applaus. Ook Fietsersbond Aalst doet mee! 
 
Met de Applausdag wil de Fietsersbond, de belangenbehartiger van alle fietsers, samen met haar Franstalige tegenhanger de GRACQ,  alle fietsers feliciteren. Een hartverwarmend applaus voor mensen die de fiets nemen voor woon-werkverkeer, naar school, naar de winkel… Om hen te bedanken en aan te moedigen: zij maken de keuze voor het slimste, gezondste en meest milieuvriendelijke vervoermiddel!
 
De Nationale Applausdag voor fietsers viert dit jaar haar achtste verjaardag. De Applausdag startte jaren geleden in Mechelen, door de Fietsersbond Mechelen en Mechelen Klimaatstad. Al van het begin toverde het applaus een glimlach op het gezicht van elke fietser. Na tientallen Mechelse edities ging het fietsapplaus in 2014 nationaal. En elk jaar blijft het aantal teams groeien
Waar krijgen fietsers applaus?
Bekijk de overzichtskaart met de geplande applausacties en hun initiatiefnemers over heel België.
 
Ook  Fietsersbond-Aalst  is van de applaus-partij om de fietsers een hart onder de riem te steken aan de Leirekensroute thv het zwembad. Met deze actie zet Fietsersbond Aalst  fietsen op een plezante en vooral zeer positieve manier in de kijker, en vraagt Fietsersbond Aalst blijvende aandacht voor een duurzaam fietsbeleid.

Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram