Wij waren erbij !

 

Deze namiddag organiseerde Stad Aalst een persconferentie rond Autovrije Zondag en als partner van het eerste uur mochten we natuurlijk niet ontbreken.  Op zondag 17 september 2017 is het dus opnieuw Autovrije Zondag. Binnen de ring R41/N9 zijn alle straten die dag het speelterrein van de niet-gemotoriseerde weggebruikers, met uitzondering van in- en uitvalswegen naar parking Keizershallen en de pendelparking. De stad bundelde een overzicht van alle activiteiten in een handige brochure.

 

Autovrije Zondag groeit stilaan uit tot een topevent in Aalst. Niet alleen is het die dag heerlijk  wandelen of fietsen in de binnenstad, jaar na jaar valt er ook steeds meer te beleven. Op 17 september zijn er tussen 12 en 19 uur activiteiten gepland op maar liefst 10 locaties. Het volledige programma vind je op www.aalstontknoopt.be, of in het handige programmaboekje dat je vanaf vrijdag 8 september kunt afhalen in de verschillende verdeelpunten (onder andere het administratief centrum, het toeristisch infokantoor, het museum, de bib, de Cimorné en horecazaken in het centrum).  Je kunt de brochure ook online bekijken via: brochure autovrije zondag 2017

Niet vergeten Fietsersbond Aalst staat op de Hopmarkt met een behendigheidparkoers voor kinderen en de mysterieuze ‘drasjvelo’.  Maak een kunstwerk d.m.v. fietspedalen.  Iedereen welkom!

Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram